EDUROM lansează o școală de dezvoltare profesională în tehnologia informației dedicată începătorilor. Eduromtech este programul de cursuri IT și consultanță în carieră prin care poți deveni profesionist junior în tehnologia informației.
De ce încă o școală de IT, de data aceasta creată și dezvoltată de EDUROM?
- Pentru că expertiza noastră de 18 ani atât în domeniul recrutării, cât și în training și consultanță, proiectele de IT lucrate cu clienți locali, naționali și internaționali ne-au oferit o înțelegere profundă a nevoilor și tendințelor din tehnologia informației;
- Pentru că lucrăm cu unii dintre cei mai buni profesioniști în IT și deținem setul de abilități necesare pentru a ajuta oamenii să deprindă noi abilități și să își dezvolte capacitatea de a lucra într-un domeniu nou;
- Pentru că de 12 ani ajutăm profesioniști IT să facă alegerea corectă pentru cariera lor, să aleagă jobul potrivit în acord cu nevoile lor. Mai mult, ajutăm companii să identifice și să selecteze talente ascunse, cu potențial care nu este vizibil de la prima vedere.
Prin Eduromtech ai o nouă opțiune de reorientare profesională
Îți oferim ajutor direct în două direcții cheie:
1. Ai tutori și mentori seniori în IT cu experiență de a livra programe de învățare, care îți vor livra o curriculă cu grad ridicat de aplicabilitate. Ei te vor învăța și te vor ghida și în propriul tău proces de învățare și punere în practică a cunoștințelor;
2. Primești consultanță în carieră, atât înainte să te înscrii în curs, cât și pe parcurs și la finalizarea cursului. Consultanții noștri îți vor ghida pașii pentru a alege direcția în IT cea mai potrivită pentru tine și te vor ajuta să înțelegi ce este în spatele proceselor de recrutare din acest domeniu.
Primul curs lansat:
cursul de testare manuală (curs online)
Ce te poți aștepta să înveți?
- Fundamentele testării – ce e general valabil, ce ține de diverse abordări, ce e esențial și ce nu;
- Instrumente de testare folosite în practică și cum te poți adapta diverselor soluții utilizate;
- Tehnologii web de bază pentru a putea înțelege mai bine viitoarele produse testate;
- Cum poți începe acest drum odată ce ai terminat cursul, prin consultanță privind parcursul profesional.
Cine te va însoți în acest demers?

Primul calculator l-am “stricat” în 5 minute, după ce am decis că nu am nevoie chiar de toate fișierele originale.
După 6 interviuri ratate, am decis de unul singur că nu am nicio șansă să trec de al 7-lea. După jumătate de an, totuși am aplicat din nou, iar al 7-lea interviu a fost și primul job ca tester.
Deși am vrut să fac electronică/ hardware, sunt software tester de peste 8 ani, trecut prin 4 companii și zeci de proiecte, inițiative, internshipuri, workshopuri, discursuri și interviuri.
Cred că nu contează cât de diferită este destinația finală de cea inițială, de greutățile și greșelile de pe parcurs. Important este să nu ne limităm și să fim deschiși spre lucruri noi. Și din orice experientă să învățăm.
Poate sună a poveste, dar această povestea m-a trecut de la testarea manuală, la cea automată, de la mentorat la leadership. E o poveste pe care am început să o cred și să o zic mai departe.
Ca să devii tester, nu-ți trebuie diplome de facultate, certificări scumpe sau „talent” (deși ajută).
Ai nevoie de curaj, răbdare și dorința de a te depăși. Cu restul, te pot ajuta eu.
Mai multe detalii despre mine, găsești pe LinkedIn-ul meu.

Admir responsabilitatea și dorința de a face lucruri care par a fi peste puterile noastre. Mai mult decât atât, respect oamenii energici, care pun pasiune în ceea ce fac.
Dincolo de a fi tester, sunt mamă, soție și cofetar amator. Îmi plac mult copiii și consider că și noi, adulții, avem nevoie de aceeași răbdare, înțelegere și susținere pe care o oferim celor mici.
În IT am descoperit că echipele eficiente colaborează, pun pasiune și se susțin zilnic. Și îmi place să cred că am puterea de a ajuta oamenii să progreseze în aceste echipe.
Sunt tester de 7 ani, am lucrat în mai mult de 5 echipe, în trei companii pe diferite domenii de business.
Iar acum îmi doresc să te ajut pe tine în drumul tău de a deveni tester.
Mai multe detalii, găsești pe profilul meu de LinkedIn.
Ce informații ar mai trebui să știi?
- Dată începere – 5 octombrie 2020
- Investiție de timp – 150 ore (lucru atât live cu tutorii, cât și în activități individuale)
- Investiție financiară – 850 €*
* am urmărit să îți oferim un cost de participare cât mai mic, competitiv cu cel al școlilor de IT din piață. Astfel, subvenționăm prin EDUROM diferența financiară necesară pentru desfășurarea cursului.
Cum ajungi la noi?
Pentru că înțelegem nevoia unei decizii cât mai informate, îți stăm la dispoziție pentru clarificări și detalii. Ne găsești la 0756.335.010 sau pe tech@edurom.ro. Promitem să îți răspundem cât mai prompt.
Cum te înscrii?
Ne suni la 0756.335.010 sau ne scrii pe tech@edurom.ro și stabilim următorii pași.
Dacă vrei să afli și câteva idei despre schimbarea carierei și recomandări despre primii pași, poți citi aici câteva gânduri, iar aici răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre reconversia profesională în IT. De asemenea, am răspuns aici la o serie de întrebări primite specific de la cei interesați de programul Eduromtech .